DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

SUPER HUDA AKCIJA V ŠKOFJI LOKI!

26.07.2021

❤️Nova trgovinica z domačimi pridelki in izdelki Pri Dobri Vagi ta vikend, v petek in soboto, 30. in 31.7. 2021 od 8. do 13. ure pripravlja eno super akcijo na svežem zraku, kjer bomo na platoju pred trgovino pripravili "pravo malo tržnico" z domačimi pridelki, prvimi letošnjimi domačimi jabolki in s tistim boljšim sadjem. Na voljo bo ogromno domače sezonske zelenjave.

Za vas smo pripravili eno super akcijo❤️, ki bo veljala oba dneva in sicer kar -15% NA VSO PONUDBO!!!

Na voljo bodo tudi sladke lubenice, dalmatinske melone, tiste, ta dišeče, slive, breskve za vlaganje ali kar tako, domače ameriške borovnice, maline, jabolka, paprika za vlaganje... IN ŠE KAJ. Sprejemamo tudi naročila za kumarice za vlaganje, do četrtka do 12. ure na spodnjo povezavo: https://pridobrivagi.si/vsa_ponudba/zabojcki_in_paketi/priprava_na_ozimnico/265/kumarice_za_vlaganje_mini_10_kg/

Pričakalo vas bo veliko parkirišče❤️ in prijazna postrežba❤️! Se vidimo!!!❤️

Kako do nas?: Stara cesta 2, Škofja Loka, pred mostom levo, za parkiriščem, spodnji vhod? v stavbi Tehnik, za slaščičarno Mesec (nekdanja trgovina Bartog)

 

Prijava na e-novice

Ob naročilu na naša obvestila o novih ponudbah, člankih in novostih prejmete kot darilo dobrodošlice: urnik za planiranje tedenskega nakupa sadja in zelenjave.

Za vas smo pripravili uporabno orodje, s katerim si pomagate splanirati nakup sadja in zelenjave za cel teden, da bo zaloga optimalna, da ne bo ničesar preveč in ničesar premalo.

Prijavite se in poslali vam bomo planer za tedenski nakup sadja in zelenjave.

    1. Boštjan Lakner s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.