DARILO DOBRODOŠLICE! - Ob naročilu na naše novičke vas obdarimo z načrtovalnikom tedenske zaloge sadja in zelenjave.  Preberi več

 
 
 

Dostava

URNIK DOSTAV:

Zaradi trenutnega močno povečanega obsega dela dostavljamo po vrsti, tako da dostavo lahko pričakujete v roku 2-4 dni. Naročila, ki so potrjena, bodo sigurno dostavljena.

Ob oddaji naročila dobite e-mail, ki vam potrdi oddajo naročila. V njem je številka naročila, ki je obvezna ob plačilu na TRR. Potrditev dostave delamo ročno, kar pomeni, da ga boste prejeli kasneje v roku 24 ur. Po prejemu potrditvenega sporočila, lahko sigurno pričakujete dostavo v roku 2-4 dni. 

PLAČILO

Plačilo je možno ob prevzemu z gotovino ali z nakazilom na TRR. Številko tekočega računa najdete v spodnji vrstici. Pod referenco vpišite številko naročila. Ker je skoraj nemogoče pripraviti težo pridelkov natančno, se pripravi naročilo z nekaj grami več.

 

Dolgi naziv: Dostava kmetijskih pridelkov, Boštjan Lakner s.p.
Krajši naziv: Boštjan Lakner s.p.
Naslov: Levstikova ulica 2, 1234 Mengeš

Matična številka: 6414796000
Davčna številka: 28605845
Davčni zavezanec: da
Transakcijski račun: SI56 6100 0000 5454 560 (Delavska hranilnica d.d.)

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.