DOSTAVA SVEŽEGA SADJA, ZELENJAVE IN DOMAČIH IZDELKOV NA VAŠ DOM ALI DELOVNO MESTO TER V PISARNE.  Preberi več

 
 
 

ZA VSE ZALJUBLJENE, SREČNE IN TISTE, KI SO TO ŽELITE POSTATI

ZA VSE ZALJUBLJENE, SREČNE IN TISTE, KI SO TO ŽELITE POSTATI

05.02.2021

Nova ponudba za vse zaljubljene, srečne in tiste, ki si to želite postati. Ko smo sestavljali ljubezenske košarice smo izhajali iz nabiranja idej kako popestriti valentinov vikend. V Poeziji strasti, Simfoniji ljubezni in košarici Valentinov zajtrk imate izbor živil, ki vplivajo na razpoloženje telesa.

Vam smemo razkriti nekaj trikov in starodavnih skrivnosti Afrodiziakov? Skrivnostnih sestavin, ki vplivajo na libido. Izraz »afrodiziak« izhaja iz imena starogrške boginje lepote, ljubezni in spolnega poželenja Afrodite. 

ANTIOKSIDANTI, pri katerih sta izrazita predstavnika kakav in ingver.
Čokolada je tekom zgodovine znana kot simbol poželenja. Kakavova zrna so zakladnica antioksidantov, ki so odlični v boju proti stresu. Čokolada spodbuja sproščanje seratonina - hormona sreče, dvigujejo razpoloženje. Kakav sprošča arterije in tako povečuje krvni obtok, s tem tudi libido. Izbira temnih čokolad z 70% vsebnostjo pravega kakava bo najboljša izbira.
Ingver je eden najmočnejših antioksidantov, ki spodbujajo spolno silo. Je stimulator pretoka krvi z blagimi afrodizičnimi lastnosti.

MAGNEZIJ, pri katerem je izrazit predstavnika je špinača.
Magnezij pripomore k sprostitvi telesa. Ker povečuje energijo je stimulator. Vpliva na povečaanje libida in širjenje žil. Omogoča, da kri lažje dostopa do vseh pravih delov telesa. Ženskam omogoča lažje dosegnje orgazma, za moške je naravna viagra.

REGULATORJI VZDUŠJA pri katerem so odlični predstavniki kvalitetno rdeče vino Modra Frankinja, sok granatnega jabolka in Jernejeva penina, našefa dobavitelja Karlovčka. Sprosti zavore, omehča napeto držo in privabi sproščen nasmeh na površje.

CINK, katerega odličen vir so bučna semena, bučno olje, ostrige, kozice in raki.
Živila z visoko vsebnostjo cinka pomagajo uravnava nivo testosterona in posledično spolno silo.

NITRATE, katere dobimo iz  rdeče pese, špinače, rukule in drugih zelenih solat.
Dušikov oksid je močan vazodilitator. To pomeni, da vpliva na sproščanje gladkih mišic okoli stene naših žil, kar omogoči večji pretok krvi po telesu. Priporočeni so pri vseh intenzivnejših športih.

OMEGA-3 MAŠČOBNE KISLINE, pri katerih so predstavniki avokado, losos, tunina, sardine, so odlični pri uzdrževanju stanja žil. 

Poezija za zaključek:

Rajska

Z goloto si odeta
in v sramežljivost skrita.
Noč, od ljubezni sveta,
ne kliče še razsvita.

V nerajskem zemnem raju
čas ure podaljšuje
in posvečenca naju
bogovom približuje.

Ne da se bliže biti,
močneje ne ljubiti
tišina dveh šepeče.

Ko vstane zarja dneva,
skoz vrt cvetoči greva.
Noč joče z roso sreče.

-Tone Pavček

 

Prijava na e-novice

Ob naročilu na naša obvestila o novih ponudbah, člankih in novostih prejmete kot darilo dobrodošlice: urnik za planiranje tedenskega nakupa sadja in zelenjave.

Za vas smo pripravili uporabno orodje, s katerim si pomagate splanirati nakup sadja in zelenjave za cel teden, da bo zaloga optimalna, da ne bo ničesar preveč in ničesar premalo.

Prijavite se in poslali vam bomo planer za tedenski nakup sadja in zelenjave.

    1. Boštjan Lakner s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.